Preparati za zanoktice

Pogledajte spisak najboljih preparata za negu zanoktica. Da li vam više odgovara ulje ili krema za zanoktice, jeftiniji ili skuplji proizvod odlučite na osnovu ove liste.

1. Burt's Bee Lemon Butter krema za zanoktice

Ova krema je veoma povoljna, a i odlična je za omekšavanje zanoktica i ruku. Mnogima je pomogla u odvikavanju od grickanja noktiju.







2. Creative Nail Design SolarOil

U magazinu InStyle proglašavan za najbolji proivod za zanoktice nekoliko godina za redom. Sadrži jojobu, vitamin E i ulje slatkog badema koji su odlični za hidriranje zanoktica. Bonus: takođe deluju odlično za suve pete i laktove, ko bi rekao?





3. Sephora's Cuticle Care Pen (olovka za zanoktice)

Odlična stvar kod ove olovke za zanoktice je što se lako smesti u torbicu i lagana je za korišćenje. Mnogo jednostavnije od mnogih ulja ili krema. Hidrirajte zanoktice sa ovim sredstvom koje sadrži esencijalna ulja i omekšivače.





 4. Mavala Switzerland Cuticle Oil (ulje za zanoktice)

Savršeno omekšava kožu oko nokta, i možete bezbedo da gurate zanoktice.







5. Nailtiques Cuticle & Hand Conditioner (krema za zanoktice i ruke)

Ako preferirate kremu a ne ulja, ova je pravi izbor.








6. Vazelin i pamučne rukavice

Vazelin je odličan za lečenje ispucalih i suvih zanoktica. Nanesite ga na zanoktice i preko njih stavite pamučne rukavice. Najbolje bi bilo da tako prespavate.






7. Ulje slatkog badema

Odličan organski proizvod za zanoktice je ulje slatkog badema. Masirajte zanoktice. Možete koristiti i četkicu za nokte. Na kraju tuširanja kada su vam nokti i zanoktice najmekši, lagano ih istrljajte četkicom. To će vam i ispolirati nokte. Koristite zajedno četkicu i ulje badema za najbolji rezultat.




8. Revlon Cuticle Moisture Oil (ulje za zanoktice)

Koristi se za ono što mu ime kaže.








9. Kiehl's Imperiale Moisturizing Cuticle Treatment (losion za zanoktice)

Kiehl's pravi odlične losione i daje veoma bogatu negu zanokticama. Osnovni sastojak je ulje avokada, koji je najhidratantnije od svih voćnih ulja. Vraća prirodnu vlažnost koži. Sadrži i lanolin i alantoin, biljne dodatke koji umiruju i smanjuju zapaljenje.





10. Bliss High Intensity Hand Cream (krema za ruke)

Od ovog proizvoda će vam ruke biti meke i glatke, ovo je jedna od najprodavanijih krema. Svilenkasta je a nije masna, deluje takođe i na grube zanoktice.






11. Crème Abricot Fortifying Cream For Nails (krema za nokte)

Napravljena 1963, ova Dior-ova krema podstiče rast, čvrstinu noktiju i sređuje zanoktice. Nanesite na osnovu nokta pre ili posle poliranja.







Pogledajte liste sa ostalim najboljim kozmetičkim proizvodima ovde

Нема коментара:

Постави коментар