Podloga za šminku

Nalaženje najbolje podloge za šminku može biti malo nezgodno. Treba odabrati pravu za vaš tip kože. Najbolje je da kupujete u nekim radnjama kao što je Sephora, gde možete i da isprobate. Pogledajte listu najboljih podlogi za šminkanje ispod.

- Najbolja tamna podloga za sve tipove kože: Laura Mercier

Laura Mercier podloga za šminku je favorit skoro svih eksperata. Dosta je lagana i odlična je za toplije dane i za žene koje ne vole tešku šminku. Postoji mnogo nijansi između kojih možete da odaberete, tako da je bolje da odete do radnje i isprobate ih. Možete koristiti podlogu bez ulja ako vam je masnija koža, ili sa ako imate suvu ili zrelu kožu.




- Najbolja podloga za šminku za masnu kožu: Laura Mercier Oil-Free Foundation Liquid (bez ulja)

Jedna od najboljih podloga za masnu kožu. Dobila je veoma dobre kritike od većine eksperata.






- Najbolja skupa podloga za šminku: Chanel Teint Innocence Foundation

Besprekorna. Chanel-ovi proizvodi se nanose lagano i ne isušuju (ali takođe i ne dodaju ulja na već masnu kožu). Još jedna dobra stvar je što većina dolazi sa zaštitnim faktorom 15. Isprobajte razne vrste.





- Najbolja povoljna podloga za šminku: L'Oréal Paris True Match

Allure magazin je osam godina za redom proglašavao ovu podlogu za najbolju povoljnu podlogu za šminku. Dolazi u 33 boja i sadrži mikropskopske bisere koji sakrivaju nesavršenosti.





- Najbolja jeftina podloga za šminku: Revlon ColorStay Foundation

Obično je bolje sačuvati novac i kupiti kvalitetne proizvode za šminkanje. Ali ponekad možete probati i jeftinije proizvode. Ako imate masnu kožu, bolje preskočite ovaj proizvod. Najbolji je za žene sa suvom kožom.






- Najbolja podloga za šminku koju možete naći u običnim prodavnicama: CoverGirl NatureLuxe Foundation

Pat McGrath, jedan od najvećih eksperata za šminku, koristio je ovu podlogu na Fashion Week-u u Nju Jorku. To vam dovoljno govori.

Ova podloga za šminku je dostupna u 14 nijansi, lagana je i daje orošeni izgled. Što je još bolje, sadrži jojobu, ekstrakt stabiljke ruže i vodu iz krastavca.


- Najbolja štapić podloga za šminku: Bobbi Brown

Odlična je za žene koje su u putu i potrebno im je brzo rešenje. Veoma brzo se nanosi i Bobbi Brown podloge su najbolje. Samo je bitno da se boje stope nakon stavljanja.






- Najbolja mineralna podloga: BareMinerals SPF 15 Foundation

Mineralne podloge za šminku ne stoje svima, naročito ako imate linije i velike pore. Ali zato će drugima stajati fenomenalno. Glamour magazin je ovu podlogu 5 puta proglasio za najbolju. Lagano se nanosi, neće se obrisati ili otopiti. Mineralnu podlogu ili volite ili ne, zato je najbolje da je probate pre kupovine.




- Najviše za vaš novac: e.l.f. Minerals Starter Kit

e.l.f. nudi najviše za najmanje para. Uz ovaj paket dobićete mineralni korektor, podlogu, rumenilo, višenamensku četkicu i četkicu za rumenilo. Cene se kreće oko 20$.  Postoji više nijansi, odaberite onu koja je najbolja za vas.





- Najbolja skuplja podloga za šminku u obliku pudera: Laura Mercier

Podloga za šminku u obliku pudera je mat, pa više odgovara ženama sa masnijom kožom. Lako se stapa i stoji tokom celog dana, uglavnom zbog toga što je u formi pudera. Odlična je za nošenje u torbici.





Pogledajte liste sa ostalim najboljim kozmetičkim proizvodima ovde.

Нема коментара:

Постави коментар