Najbolja maskara

Jedno od najčešćih pitanja vezanih za šminku je, koja je najbolja maskara? Najbolja maskara će učiniti da vam trepavice izgledaju duže, punije a neće vam preći na lice. Pogledajte listu pa odlučite koja vama najviše odgovara.


- Generalno najbolja maskara: Lancome Definicils

Nekoliko godina za redom proglašavana za najbolju maskaru. Produžuje trepavice i ne pravi grudvice. I ako je skuplja, videćete da se isplati.








- Najbolja maskara za volumen: Prescriptives 'Lash Envy' Maskara
 
Ova maskara sadrži polimer za volumen i trepavice će vam biti pune i velike ceo  dan.








- Trenutno najpopularnija maskara: Blinc's tube maskara

Evo kako ona deluje, ova maskara pravi male vodootporne cevčice oko trepavica, od kojih trepavice deluju duže i punije od trepavica na kojima je obična maskara. Još jedna dobra stvar je što se lako skida, samo uz pomoć vode.




- Najbolja maskara za super-pune dugačke trepavice: Lancome Hypnose

Ima malo čudniji oblik četkice i potrebno ja malo da se naviknete. Nakon toga lagano se nanosi i ne stvara grudvice. Oči će vam delovati nikad veće. Efekat podseća na veštačke trepavice. Vredi je isprobati.







- Najpopularnija maskara: Maybelline Great Lash

Sada su na redu pristupačnije maskare. Najbolja vodootporna maskara na tržištu je Maybelline Great Lash vodootporna maskara. To je najprodavanija maskara ikad. Ne stvara grudvice, traje dugo i neće se lako skinuti.






- Maskara koju vole slavne ličnosti: Bobbi Brown Everything

Mnoge slavne ličnosti kao npr Serena Williams su se odlučile za ovu maskaru.









- Najbolja organska maskara: Lavera's Volume Maskara

Mnogim ženama koje imaju problem sa alergijama maskara stvara osećaj svraba. Probajte ovu maskaru od organskih materijala, možda će vam pomoći.







- Odlična pristupačnija maskara: CoverGirl Lash Blast Lenght

Ovu maskaru preporučuje Eva Chen, odličan poznavalac proizvoda za šminkanje. Kaže da ako želite čiste, definisane, super-dugačke trepavice, ovo je maskara za vas.







- Najbolja multi-funkcionalna maskara: Revlon Luxurious Lengths Maskara

Allure je ovo proglasio najboljom maskarom što se tiče odnosa cene kvaliteta. Cena joj nije visoka i stvarno dobijete dosta. Ima ravnu stranu koja nanosi boju i zakrivljenu koja podiže i razdvaja trepavice.







- Najbolja maskara za volumen: Rimmel Sexy Curves Maskara

Lucky magazin je proglasio ovu maskaru nečim što morate da kupite. Zbog toga kako deluje na volumen, oči će vam izgledati velike.








- Najbolja maskara koju koriste eksperti: Maybelline XXL Volume + Lenght

Mnogi eksperti koriste ovu maskaru. Čak i oni koji šminkaju slavne ličnosti kažu da je ova maskara najbolja.







- Najbolja budžet maskara:  L'Oreal Voluminous

Instyle magazin je ovu maskaru proglasio za najbolju kupovinu. Obogaćena je sa balzamom za kosu i cermide-R, trebate imati ovaj proizvod. Eksperti vole ovu maskaru jer, kao i druge dobre maskare, dodaje volumen a ne stvara grudvice.






Pogledajte liste sa ostalim najboljim kozmetičkim proizvodima ovde

1 коментар: