Najbolji korektor

Najbolji korektor sakriva nedostatke a uz to je i neprimetan. Pogledajte ispod listu 12 korektora koji su se najbolje pokazali.

- Najbolji osnovni korektor za podočnjake: Bobbi Brown Creamy Concealer

Vlažne je teksture, neće istaći linije i borice, a biće dovoljan za pokrivanje podočnjaka.






- Najbolji povoljni korektor: Maybelline New York Cover Stick

Ovaj korektor je najomiljeniji po izboru čitaoca magazina Allure. Gust je, kremast, i pokriva podočnjake i sve druge nesavršenosti. Možete ga i lako ubaciti u torbicu, jer dolazi u obliku karmina!






- Najbolja pristupačna mineralna šminka: e.l.f.'s Starter Kit

e.l.f. nudi najviše za najmanje para. Uz ovaj paket dobićete mineralni korektor, podlogu, rumenilo, višenamensku četkicu i četkicu za rumenilo. Cene se kreće oko 20$.  Postoji više nijansi, odaberite onu koja je najbolja za vas.





- Najbolji mineralni korektor: Bare Escentuals bareMinerals Multi-Tasking Minerals

Ovaj korektor je u formi pudera i može se naneti direktno na bilo koje nesavršenosti na licu kao što su crvene fleke, podočnjaci, ožiljci... Takođe se može koristiti kao podloga za senku za oči.





- Korektor za crvenilo: Laura Mercier Secret Camouflage

Odlična stvar kod ovog korektora je što dolazi u dve nijanse koje možete koristiti da dobijete najbolju boju (primetićete da su vam potrebne drugačije nijanse za različita godišnja doba). InStyle magazin proglasio ga je za jedan od najboljih proizvoda, eksperti kažu da njegova žućkasta osnova najbolje prikriva crvenilo, pa čak i kapilare.




- Korektor za osvetljavanje lica: Yves Saint Laurent's Touche Eclat

Ovaj korektor više služi kao iluminator nego kao korektor. I taj posao obavlja stvarno sjajno. Stavite po neku tačkicu ispod obrve i očiju, duž nosa i ispod usne - svuda gde vam je se pojavljuje senka na licu.






- Najbolji korektor za podočnjake: Sue Devitt Automatic Camouflage

Jedan od najbojih korektora za podočnjake. Podočnjake najbolje sakrivaju korektori koji su žute ili boje breskve.







- Najbolji korektor za bubuljice: Dermablend Smooth Concealer

Vrlo malo ovog korektora biće vam potrebno da sakrijete bubuljice, prema InStyle magazinu koji ga je proglasio najboljim za ovaj posao. Ali ovaj korektor koristite samo za sakrivanje bubuljica. Za podočnjake biće vam potreban svetliji, kremastiji korektor.





- Najbolji povoljni korektor:  L'Oreal Paris True Match

Njegov sastav oponaša teksturu vaše kože, i lako se stapa, praktično se ne vidi na površini kože. Svideće vam se njegova lagana kremasta tekstura. A dobro i sakriva nedostatke.





- Najbolji korektor za šire oči: Laura Mercier's Secret Brightener

Koristite ovaj korektor za sakrivanje tamnih kolutova i neujednačene boje kože. Možete ga koristiti na kosti ispod obrve kao iluminator. Oči će vam dobiti budniji, širi izgled.






- Najbolji iluminator: Guerlain Perfect Light Illuminator

Iluminatori imaju pomažu da vam koža izgleda 10 puta bolje nego inače. Eksperti ih najviše vole. Oni sakrivaju nedostatke kao korektor, a dodatno osvetljuju lice. (Iluminatori sadrže svetlucave zlatne tačkice). Stavite ga na jagodice, kost ispod obrve i iznad luka obrve.





- Najbolji korektor za telo: Dermablend Cover Creme

Ovaj korektor je specijalno namenjen za sakrivanje modrica, posekotina, bubuljica ili vena na nogama i telu. Kada birate boju zapamtite da je oblast ispod vrata za nijansu ili dve tamnija.







Pogledajte liste sa ostalim najboljim kozmetičkim proizvodima ovde.

Нема коментара:

Постави коментар