Najbolje maske za lice

Maksu za lice bi trebalo koristiti jednom nedeljno ili najmanje jednom mesečno. U zavisnosti od tipa kože, maska za lice može ukloniti višak masnoće ili hidrirati suvu kožu. Možete sami napraviti masku, a možete i kupiti neke vrlo dobre.

- Najbolja maska za suvo lice: Ahava Intensive Hydration Mask

Ahavini proizvodi se jednostavno prave, ali sadrže veoma kvalitente elemente a nisu previše skupi s obzirom na to šta nude. Ova maska na bazi lekovitog blata je osvojila brojne nagrade, a posle korišćenja lice će vam biti meko, nežno i hidrirano. Možete je skinuti posle 15 minuta, a za najbolje rezultate možete čak i prespavati sa njom.




- Najbolja maska za masno lice: Dr. Brandt Pores No More Vacuum Cleaner

Maske za masno lice deluju tako što uklanjaju višak masnoće i mitisere. Allure magazin je proglasio ovu masku za najbolju 2010 godine. Odlično čisti kožu i smanjuje pore.

Možete je držati u frižideru za bolje rezultate.




- Najbolja pristupačna maska za lice na bazi gline: Aztec Indian Healing Clay

Može se pronaći u prodavnicama zdrave hrane. Organska je, pa je odlična za sve one koji žele da izbegnu štetne hemikalije.






- Najbolja maska za bubuljice: Mario Badescu Drying Mask

Skupja masnoću, čisti pore. Nanosite je neoliko puta nedeljno.








- Najbolja maska za lice za specijalne prilike: SK-II Skin Signature 3D Redefining Mask

Ovo je jedna od najskupljih maski za lice, koje koriste profesionalci za modele. Koristi se 2 puta nedeljno i dovodi do sjajnih rezultata. Međutim kako joj je i cena sjajna 135 dolara za 6, možda je najbolje ovu masku koristiti pre nekih specijalnih događaja kao što su venčanja... Odlična je za suvu, oštećenu i zrelu kožu.



- Najbolja maska za zrelu kožu: Clark's Botanicals Deep Moisture Mask

Ova maska za lice napravljena je na bazi bele gline i odlična je za zrelu kožu jer je osvetljuje i daje mlađi izgled. Veoma je gusta pa se treba malo potruditi prilikom pranja.


- Najbolja maska za osetljivo lice: Mark Calm Yourself Hydrating Mask

Ova maska za lice je odlična za smirivanje osetljive kože. Odlična je za zimu kada se koža suši od hladnog vazduha, a i leti za izgorelu kožu.







Pogledajte liste ostalih najboljih kozmatičkih proizvoda ovde.

Нема коментара:

Постави коментар