Kako naneti crveni karmin


Crveni karmin je univerzalan svetski stil i nikada nije van njega. Ipak mnoge žene smatraju da crveni karmin nije za njih. Ali greše. Pročitajte savete za crveni karmin dole.

Pravilo broj 1 - Tajna je u ostalom delu vašeg lica

Što je svetlija koža, to se više ističe. Neka vam oči i rumenilo budu svetliji, inače rizikujete da podsećate na klovna. Preskočite ajlajner i koristite samo maskaru (crnu za crnke, braon za plavuše i crvenokose), i obavezno je nanesite na donje trepavice. Stavite puder na lice uz pomoć meke četkice.

Pravilo broj 2 - Prvo stavite lajner na usne

To će poboljšati izgled usana i karmin će biti postojaniji.

Pravilo broj 3 - Odaberite pravu boju karmina

Ako vam ten vuče na roze, boje će vam stajati tamnije boje (boja šljive), a žene sa žućkastom kožom treba ad koriste toplije crvene boje koje imaju braon osnovu.

Pravilo broj 4 - Neka vam se nokti ne bore sa usnama

Najboje je ne koristiti crveni lak za nokte kada nanosite crveni karmin. Providan ili svetliji lak su odličan, a možete koristiti i neki tamniji, jer je to trend koji će se još dugo pratiti. Ako ipak koristite crveni lak, neka vam se boja slaže sa bojom usana.

Pravilo broj 5 - Koristite više nijansi karmina

Malo eksperata za šminkanje koriste samo jednu nijansu karmina, vole da koriste više da bi dobili savršenu boju. Ako ste kupili crveni karmin koji je previše svetao ili previše taman, nemojte ga baciti. Umesto toga, koristite razne nijanse karmina koje imate da bi ste dobile savršenu boju.

Pravilo broj 6 - Koristite svetlije nijanse crvenog karmina ako ste u godinama

Usne se tanje sa godinama a tamne usne to mogu da istaknu. Bolje je koristiti svetliji crveni karmin, ili izbegavati crveni karmin i odlučiti se za neutralnu nijansu, a stavite akcenat na oči.

Pročitajte još trikova i saveta za nanošenje karmina ovde.

Нема коментара:

Постави коментар